DPS Tivat: Da počinemo! Zaokružimo 4

Gospodine Komnenoviću, kad vrtite istu ploču, biva dosadno. Vi nam i vaša miks kvazigrađansko-centralistička koalicija mnogo toga ispričaste posljednjih dana, u jednoj kampanji koja je odisala primitivnim, uvredljivim obraćanjima prema političkim neistomišljenicima, u prvom redu, naravno, vašoj bolnoj tački DPS-u, uz cirkusantske performanse i neki samo vama svojstveni folklor koji bi da širite Tivtom.

Neka nadležni dođu, gospodine Komnenoviću, da ne bi dolazili dva puta, jer zbog navoda iz 2020. koje nam spočitavate će gubiti vrijeme, a za ovo iz 2022. trebaće im puno vremena kako bi obuhvatili sve vaše radnje i aktivnosti i zloupotrebu institucija koju pokušavate da vješto prikrivate.

Zar mislite da su građanke i građani Tivta slijepi pored očiju, ne zloupotrebljavajte širinu, blagost i dobronamjernost ovdašnjih stanovnika.

Da vas podsjetimo, jer očito smatrate isto normalnim: Šta radi svakodnevno, u vašem društvu, u kampanji koalicije koju predvodite (NP-DCG-ES-DSS) načelnik policije u Tivtu?

Šta rade, uz vašu podršku, pojedini direktori preduzeća i ustanova, vaši najbliži saradnici, kome prijete i na koga vrše pritisak?

Iz čijeg kabineta i sa koje adrese su posljednjih dana slati pozivi da glasaju koaliciju koju predvodite, i iz koje fotelje ste snimali spotove za kampanju koalicije NP-DCG-ES-DSS, nije li iz fotelje predsjednika svih građana Tivta, koju ste, nažalost, uzurpirali za samo jedan dio, vama naklonjenih građana.

U finišu smo izborne kampanje i vrijeme je, gospodine Komnenoviću, da oslobodimo Tivćanke i Tivćane vašeg pečaćenja po gradu, vrijeme je da se odmore od vaših teških riječi i kvalifikacija, od optuživanja i od vaših suđenja, od vrijeđanja i manipulacija.

Da počinemo!  Zaokružimo 4.

Opštinski odbor DPS Tivat    

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član