DPS Tivat: Besplatni prevoz učenika, jedno u nizu neispunjenih obećanja

Uvaženi roditelji, obraćamo se vama, jer ste vi, po sopstvenom džepu osjetili ovih dana, koliko je lokalna uprava spremno dočekala početak školske godine i obećanje o besplatnom prevozu učenika, očigledno, makla sa liste prioriteta. Očigledno su im ovih dana mnogo bitniji neki drugi poslovi, oni koji se ne vide a za koje imaju više sluha i afiniteta.  

Uvaženi roditelji, zato pitamo lokalnu upravu da li je urađena i donijeta Odluka o besplatnom prevozu učenika na teritoriji opštine Tivat, s obzirom da je Budžet za 2022. godinu usvojen, još, krajem marta mjeseca i u kojem se nalaze planirana sredstva za ovu namjenu u iznosu od 100.000,00 eura. Gdje su bili i šta su radili nadležni organi u Opštini Tivat da stvore preduslove kako bi se do početka školske godine ova sredstva učinila operativnim.

Navedena Odluka je morala proći Odbor povjerenika koji obavlja nadležnost Skupštine opštine, ali se to nije desilo.

Kao što se vidi, opštinsko rukovodstvo nije iskreno u namjeri da blagovremeno olakša brige roditelja u susret novoj školskoj godini, u susret jeseni koja iziskuje povećane troškove iz porodičnog budžeta.

Opštinski odbor DPS Tivat 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član