DPS Tivat: Aktuelno rukovodstvo Opštine Tivat da se ne pravda, već da prihvati odgovornost za neizvršavanje svojih obećanja

Obraćajući se, ovom prilikom, još uvijek aktuelnom rukovodstvu Opštine Tivat, moramo da konstatujemo: Nema opravdanja za neučinjeno, ne zamišljajte da ste nepogrešivi.

Isključivi krivac za neizvršavanje obećanih i planiranih obaveza iz budžeta ste vi, gospodo iz aktuelne vlasti. Ostavite opoziciju, koja vam se, i dalje, nakon gotovo dvije godine, priviđa u vlasti, pa je uvijek tu da „olakšate dušu“.

Razlog za izostanak besplatnog đačkog prevoza stanuje, isključivo, među vama, u vašem neradu i nerealizaciji ranije obećanog. Nijeste pripremili i dali na usvajanje Odboru povjerenika, uslov svih uslova da bi sredstva za besplatni prevoz bila u funkciji. Dakle, nijeste uradili Odluku o besplatnom prevozu učenika.

Za takvu odluku nije vam smetnja „variranje cijena naftnih derivata“ ili drugi navedeni razlozi. Ova odluka je osnov za regulisanje besplatnog prevoza za učenike između Opštine Tivat i prevoznika. Ne možete više dijeliti obećanja, vrijeme je za konkretna djela.

Na vašem saopštenju pozavidio bi i autor, nekada, jugoslovenskih dječjih emisija Branko Milićević Kockica, baš za malu djecu i za (pod)smijeh.

Opštinski odbor DPS Tivat

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član