DPS: Šta vas to čini poslanicima, sem otetih para od građana?

Pametan čovjek se uči na tuđim greškama a Demagozi ni na svojim. Nije vam bilo dovoljno što je vaša primitivno-vulgarna retorika prezrena i od građana ocijenjena kao nedostojna crnogorske političke scene? Nije vam bilo dosta što ste predmet podsmjeha, ne samo našeg, već i svojih opozicionih kolega? Što ste mjesecima najavljivali da ćete nekog “nokautirati”, “zbrisati”, iz fotelja “izvrtati” , da ćete briljirati na nedavno održanim izborima, da vam ravnog nema. Žao nam je, ali smo morali da vas iz tog nedosanjanog sna trgnemo, zajedno sa građanima svedemo na vama pripadajuću mjeru i smjestimo na odgovarajuće mjesto. Gubitničko, naravno. Vazda za vas i vaše političke očeve rezervisano.

Kao što demagozima i priliči i vi skribomanski pišete o nečemu o čemu ništa ne znate. Tvrdite da o budžetu govorite sa pozicije poslanika. Izvinite, ali što vas to čini poslanicima sem miliona eura koje ste na račun tog statusa od građana uzeli? Zagovarate dokazano samoubilački bojkot, kako biste u radno vrijeme uskakali u kuće domaćina, uznemiravali ih, primoravali da za vas glasaju?! Tumarate po tuđim dvorištima ne biste li uhvatili priliku da preotmete nekog glasača vašim dojučerašnjim stranačkim kolegama?! Mjera vašeg “ekspertskog” razumijevanja u finansije i budžet je zavlačenje građanima ruke u džep, i tako već trinaest mjeseci. Bez stida i srama.

Za razliku od vas poslanici DPS-a u Parlamentu rade po Ustavu i zakonu, u odborima, na plenumima, predstavljaju našu državu na različitim spoljno-političkim pozicijama. Dakle, primaju plate za ono što su zaradili i uradili za državu i građane. Za razliku od vas koji uzimate nezarađen novac, za vas i vašu stranku. Otimate ga od građana, za kakav učinak?! Jedan pres dnevno, 3 saopštenja i po koja afera preko vaših uličnih “specijalaca”. Doduše da ste skribomani, priznajemo. Pretpostavljamo, da se stranačke plate dijele prema broju karaktera u saopštenju. Ali, nisu vas zato građani birali. Suprotno – zbog toga su vas kaznili. I kažnjavaće vas svaki put kada svoju sujetu, ego i prije svega umišljaj pretpostavite interesima onih koji su vas glasali.

Služba za informisanje DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član