DPS: Šovinista Marko Kovačević trogodišnjicu svog neuspješnog mandata obilježava podnošenjem prijava protiv naše dvije poslanice

U Nikšiću su danas na vrata porodičnog doma poslanica DPS-a Aleksandre Vuković-Kuč i Sonje Milatović zakucali pripadnici Uprave policije ne bi li im uručili krivične prijave potpisane od strane predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića.

Tako se ovaj osvjedočeni šovinista i velikosrpski nacionalista, očigledno u nedostatku bolje ideje za proslavu trogodišnjice svog neuspješnog mandata na čelu lokalne vlasti u Nikšiću a u cilju privlačenja medijske pažnje, odvažio da kukavički uradi na dvije poslanice. Sve se ovo dešava samo nedjelju dana nakon što je besramno pokušao uvrijediti građane Cetinja i Crne Gore, koji su svojim mirnim okupljanjem izrazili protest protiv političkog djelovanja predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića.

Ovom prilikom poručujemo Kovačeviću, da su nedovoljne te dvije prijave koje je napisao pa što god u njima da je naveo, nego da ih slobodno proširi na kompletnu našu partiju i svakog njenog člana, jer imenom i prezimenom svi mi stojima iza riječi, stavova i političkog činjenja Aleksandre Vuković-Kuč i Sonje Milatović. Njihovo i djelovanje naše partije bilo je i biće odbrana od svih onih i svega onoga što Kovačević i njemu slični žele nametnuti u Crnoj Gori, te smo za svaki naš politički postupak u potpunosti spremni snositi sve posljedice i pravne konsekvence.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član