DPS Šavnik: Podrškom anarhiji i destrukciji na izborima u našoj opštini, Joković sebe i vladu čiji je član svrstao na stranu onih koji podrivaju demokratiju

Šokantnom izjavom da “ne treba dozvoliti izbornim turistima da glasaju u Šavniku” smijenjeni potpredsjednik Vlade Vladimir Joković svrstao se među sve one primitivce koji iz nedjelje u nedjelju destruktivnim radnjama građanima sa pravom glasa u našoj opštini ne dozvoljavaju da slobodno izraze svoju biračku volju.

Ovakim stavom on je samo potvrdio naša ukazivanja da izvršna vlast svjesno ne postupa po svojim ovlašćenjima te da na taj način ne želi stvoriti neophodne uslove kako bi se izborni proces u Šavniku okončao. Krajnje je van pameti da bilo ko, pa makar to bio i Joković, podržava i podstiče bezumlje u kojem se već 5. puta za redom suspenduje pravo demokratskog izbora ali i udara na demokratiju kao na temelj ustavno-pravnog poretka Crne Gore i savremene Evrope.

Kao što smo već mnogo puta do sada navodili, nepojmljivo je nečinjenje i neadekvatno postupanje predstavnika aktuelne vlasti i nadležnih institucija naše države, ali još manje je normalno da pojedinici kao što je to sada učinio odlazeći potpredsjednik Vlade, podržavaju anarhiju, pravno i fizičko nasilje koji su obilježili lokalne izbore u Šavniku. U konačnom, izborna lista DPS-SD koju predvodi aktuelni i budući predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić ima ubjedljivu podršku naših sugrađana, a to zna i smijenjeni Joković.

Opštinski odbor DPS Šavnik

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član