DPS Šavnik: Nadležni organi da preduzmu sve neophodne mjere i obezbijede uslove za nesmetano odvijanje izbornog dana u našem gradu

U nedjelju, na dan održavanja lokalnih izbora u Šavniku, svjedočili smo postupcima predstavnika Demokratskog fronta, koji su rezultirali krivičnim prijavama.

Naime, predstavnici ove političke partije sprječavali su ljude da ostvare, Ustavom Crne Gore garantovano, biračko pravo, te nizom činjenja omeli izborni proces, što je dovelo do zatvaranja određenih biračkih mjesta.

Sve te, svjesno i namjerno, izazvane nepravilnosti uslovile su ponavljanje izbora u Šavniku. N’o tu se saga destruktivnog Demokratskog fronta ne završava, budući da su već krenuli sa novim izjavama koje imaju za cilj da zastraše građanke i građane Šavnika i dovedu do toga da ne ostvare svoje biračko pravo.

Pozivamo nadležne organe da preduzmu sve neophodne mjere i obezbijede uslove za nesmetano odvijanje izbornog dana u našem gradu. U suprotnom, smatraće se saučesnicima u djelovanju koje Demokratski front nasilno sprovodi, te protivno zakonima i Ustavu Crne Gore, nastoji da utiče na izborni rezultat u našoj opštini.

Opštinski odbor DPS Šavnik

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član