DPS Šavnik: Nadležni organi da omoguće da se izborni dan u Šavniku održi na demokratski valjan način

Nakon većeg broja incidenata i nepravilnosti koji su prošle nedjelje obilježili izborni dan u Šavniku, vinovnici istih, i danas na ponavljanju glasanja, nastavljaju sa svojim skaradnim ponašanjem.

Naime, jutros je član biračkog odbora ispred DF-a na biračkom mjestu Kruševice zabranio građaninu da glasa. Takav čin predstavlja grubo kršenje izbornog procesa jer je nedopustivo da bilo ko sprječava nekog građanina da obavi građansku dužnosti i iskoristi svoje biračko pravo.

Krajnje je skandalozno da lica koja sebe predstavljaju nekakvom budućnošću Šavnika u kontinuitetu prošle a sada i ove nedjelje vrše krivična djela nedostojna i nesvojstvena našem kraju. Svi oni koji su skloni takvim kriminalnim radnjama, koji našim sugrađanima onemogućavaju da civilizovano i demokratski izaberu predstavnike u lokalnom parlamentu, niti su dostojani emancipatorske i savremene Crne Gore niti su dostojni da predstavljaju Šavnik.

Stoga, još jednom pozivamo nadležne državne organe, da zarad očuvanja demokratskog principa izbora vlasti, omoguće da se izborni dan u našoj varošici održi na demokratski valjan način.

Opštinski odbor DPS Šavnik

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član