DPS Šavnik: Izbori u Šavniku pretvoreni u lakrdiju, svi naši apeli policiji i tužilaštu bili uzaludni

Svi napori naše partije, brojni pozivi koje smo uputili policiji i tužilaštvu, očigledno su bili uzaludni pa se tako ni danas nijesu okončali lokalni izbori u Šavniku.

Još jednom su članovi biračkih odbora iz redova DF-a, spriječili održavanje izbora te su biračima sa pravom glasa onemogućili da slobodno izraze svoju volju i iskoriste biračko pravo.

Ponovnim vršenjem djela koja spadaju u grupu krivičnih djela protiv izbornih prava propisanih Krivičnim zakonikom Crne Gore destruktivci i primitivci nastavili sa svoj cirkus.

Nažalost, izborni proces u našoj opštini pretvoren je u lakrdiju, a samim tim i u potpunosti obesmišljen. Međutim, pored svega toga on je pokazao i sve manjkavosti crnogorskog državnog sistema, kao i činjenicu da institucije naše zemlje ne funkcionišu jer njihovi predstavnici ni ovoga puta nijesu preduzeli ovlašćenja iz svojih nadležnosti u cilju zaštite i poštovanja zakona i Ustava naše države.

Žao nam je što je voljom pojedinaca crnogorskoj javnosti iz Šavnika ponovo poslata ružna slika kakva ne dolikuje niti našim sugrađanima, niti našem kraju.

Na kraju obavještavamo javnost da će izborna lista “Prava stvar, Nastavljamo domaćinski za Šavnik”, kad se obezbijede uslovi za to, ostvariti ubjedljivu pobjedu u Šavniku, te da će na taj način evropska, emancipatorska i civilizovana Crna Gora pobijediti destrukciju, primitivizam i siledžije demokratije.

Opštinski odbor DPS Šavnik

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član