DPS Šavnik: Institucije sistema nemoćne pred silom samovolje SNP-a, NSD-a, DNP-a i Demokrata, koji muče građane Šavnika i sahranjuju demokratiju u Crnoj Gori

Razbojništvom, divljanjem i siledžijstvom članova biračkih odbora iz redova Koalicije “Za budućnost Šavnika”, koju čine Socijalistička narodna partija, Nova srpska demokratija i Demokratska narodna partija, uz svesrdnu podršku i navijanje od strane njihovih koalicionih partnera Demokrata i danas je spriječen završetak izbornog procesa u našoj opštini.

Ovaj savez partija, koje evidentno nijesu u duhu sa evropskim vrijednostima, ni osmi krug glasanja na dva biračka mjesta nijesu dozvolile da se izbori u Šavniku konačno završe.

Tako primitivci koji u kontinuitetu, iz nedjelje u nedjelju ponavljaju krivična djela povrede prava glasanja, sprječavanje održavanja glasanja i krivično djelo uništavanje dokumenata o glasanju, iskazaju da su jači od države i njenih institucija.

Očigledno je da su tužilaštvo i nadležni državni organi nemoćni pred silom samovolje SNP-a, NSD-a, DNP-a i Demokrata koji nezapamćeno za crnogorske prilike muče, maltretiraju građanke i građane Šavnika i iznova sahranjuju demokratiju u Crnoj Gori.

Protiv njihove anarhije, nečinjenja nadležnih organa, a u cilju zaštite ustavnog prava građana i građanki Šavnika da slobodnom voljom izaberu svoje predstavnike u lokalom parlamentu kao i njihovog prava na lokalnu samoupravu, borićemo se svim dozvoljenim pravnim sredstvima i u konačnom zaštititi ustavni poredak države od primitivaca.

Opštinski odbor DPS Šavnik

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član