DPS Šavnik: Dominantnost ideja DPS najbolje se osjetila u ovih godinu dana, kada je do izražaja došlo srednjovjekovno idejno zarobljeništvo aktuelne vlasti

U cilju nastavka unutarpartijske reforme, juče je održana 9. Opštinska izborna konferencija DPS u Šavniku. Prisutnima se obratio član Predsjedništva DPS Draško Došljak koji je rekao da se dominantnost ideja naše partije najbolje i najjače osjetila u ovih godinu dana kada je na sceni do izražaja došlo srednjovjekovno idejno zarobljeništvo aktuelne vlasti.

“Reforme DPS znače kadrovsko i programsko jačanje i sučeljavanje sa realnošću, našom i crnogorskom, u vremenu kada su ugroženi najvitalniji interesi građanske Crne Gore i to od strane ove marionetske vlade”, poručio je Došljak.

Takođe, on je istakao da slogan naše partije – “Društvo znanja”, se upravo u Šavniku doživljava u saglasju sa onim da su znanje i sposobnost naš izbor, te da neznavena politika ove Vlade našu državu skreće sa kursa koji vodi ka Evropskoj uniji.

“Nažalost, to je njihov cilj, a naš je da se kroz reforme vratimo na poziciju stožera državne politike i punim kapacitetom nastavimo da brinemo o Crnoj Gori evropskih vrijednosti. Šavnik – kraj koji ima i Novicu Cerovića i Borislava Pekića dobro razumije i tradiciju i Evropu. Zato su ideje i programi DPS-a ovdje u kontinuitetu na visokoj cijeni”, saopštio je Došljak.

Na konferenciji je zajednički konstatovana neophodnost podmlađivanja novog saziva Opštinskog odbora, što je svakako jedan od glavnih aspekata kadrovskog jačanja partije. Zaključeno je da su mladi pokretačka snaga i garant da sve ono što su radile prethodne generacije ima dobru šansu za dalji napredak.

Pored člana Predsjedništva DPS Draška Došljaka, konferenciji su prisustvovali koordinator ispred Izvršnog odbora Jovan Martinović i drugi brojni gosti.

Novi saziv Opštinskog odbora će brojati 66 članova – 44 novoizabrana i 22 po funkciji.

Opštinski odbor DPS Šavnik 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član