DPS Šavnik: Demokrate postale PR služba koalicije SNP-NSD-DNP, pokušavaju opravdati opstrukciju izbornog procesa u našoj opštini

Poražavajuće je da su se Demokrate svrstale u PR službu koalicije SNP-NSD-DNP i da iz te uloge pokušavaju opravdati ono što se opravdati ne može – opstrukciju izbornog procesa u Šavniku.

Zaista je nepojmljivo da jedna partija, koja sebe želi predstaviti evropskom, ne baštini vrijednosti koje su u skladu sa savremenom civilizacijom, te da njeni lideri uporno ćute na pravno i fizičko nasilje u našoj opštini u izvedbi njihovih koalicionih partnera.

Nakaradne sabotaže prema našim sugrađanima i kontinuirano vršenje krivičnih djela protiv izbornih prava propisanih Krivičnim zakonikom Crne Gore očigledno nijesu dovoljan razlog da se iz Demokratske Crne Gore uputi apel nadležnim državnim organima i institucijama, ali i njihovim koalicionim partnerima kako bi se trenutna situacija u Šavniku privela kraju i okončala u skladu sa demokratskom praksom.

Ali vrlo vjerovatno da motiv ovakvom postupanju i stavljanju u službi DF-u, leži u nadi Demokrata da će u Šavniku “zakučiti” koju fotelju u eventualnoj postizbornoj prekompoziciji i podjeli plijena ako ovaj nakaradni naum i anarhija prođu i ako DF na kraju zaista porazi pravni poredak i demokratiju u Crnoj Gori.

Ipak da vas podsjetimo, DPS je na vlasti i ostaće vlast u Šavniku kad god se izborni proces završio. To je ono što vas boli, pa na sve nedozvoljene načine pokušavate da izbjegnete ubjedljiv poraz.

Opštinski odbor DPS Šavnik

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član