DPS Šavnik: Da li će Demokrate i ove nedjelje ponovo navijati za opstrukciju izbornog procesa u Šavniku?

Lakrdija, bezakonje, nemoć i blamaža države oličeni u lokalnim izborima u Šavniku sjutra imaju priliku da budu okončani.

Upravo na sjutrašnjem ponavljanju glasanja na dva biračka mjesta u našoj opštini imamo šansu da se kompletna ujdurma oko lokalnih izbora u Šavniku konačno završi.

Da bi se to i desilo, neophodno je da se naši politički oponenti okanu novih destrukcija, pravnog i fizičkog nasilja, te da birače sa pravom glasa u našoj opštini ponovo ne sprječavaju da slobodno izraze svoju volju.

Apsolutno niko ne može i ne smije bilo kom građaninu sa pravom glasa u Šavniku onemogućavati njegovo Ustavom garantovano pravo da bira i bude biran.

Stoga očekujemo da će tužilaštvo, policija i svi drugi nadležni, zarad očuvanja demokratskog principa izbora vlasti, učiniti sve da se sjutrašnji izborni dan u našoj varošici održi na demokratski valjan način.

Osim toga, pozivamo Demokrate da prekinu ćutnju, te da apeluju na svoje koalicione partnere iz SNP-NSD-DNP da ne ponavljaju nove destrukcije i nakaradna činjenja. Navijati za opstrukciju izbornog procesa nije u skladu i duhu sa savremenom civilizacijom, a truli kompromisi zarad bilo kakvih privilegija nijesu vrijedni udara na demokratiju, niti donose ništa dobro ni Šavniku ni Crnoj Gori.

Opštinski odbor DPS Šavnik

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član