DPS: Saradnjom sa IRI do veće participacije žena u društvenom i političkom životu Crne Gore

Predstavnici DPS Crne Gore, generalni sekretar Aleksandar Bogdanović i predsjednica Alijanse žena Drita Llolla u prostorijama partije primili su i održali sastanak sa delegacijom Međunarodnog Republikanskog Instituta u Crnoj Gori (IRI) koju su sačinjavali Nenad Koprivica i Jovana Duković – Milović.

Šestomjesečna saradnja sa Međunarodnim Republikanskim Institutom u Crnoj Gori (IRI), koja je uključivala održavanje četiri modula obuke za rukovodstvo i članice partije, krunisana je današnjom izradom tri predloga javnih politika i Strategijom budućeg djelovanja Alijanse žena DPS.

Tom prilikom generalni sekretar DPS, Aleksandar Bogdanović, je istakao svoje zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa IRI, te iskazao punu otvorenost partije za sve buduće vidove saradnje, uključujući i na polju veće participacije žena u društvenom i političkom životu Crne Gore.

Predsjednica Alijanse žena DPS, Drita Llolla, posebno je istakla značaj saradnje sa međunarodnim organizacijama, što, kako je ocijenila, unaprjeđuje kapacitete, ali i jača ukupni položaj i aktivizam žena u oblasti zagovaranja javnih politika.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član