DPS Rožaje: Mehmed Husović i dalje na čelu Opštinskog odbora

Na sinoć održanoj 2. sjednici novoizabranog Opštinskog odbora DPS Rožaje prisutni članovi dali su podršku dosadašnjem predsjedniku Mehmedu Husoviću da i u narednom periodu obavlja tu funkciju.

Nakon uspješno organizovane izborne konferencije, na juče održanoj sjednici konstatovano je da rezultati odbora koji su ostvareni u prethodnom periodu zavrjeđuju podršku od strane članstva da se i u nerednom periodu nastavi istim tempom, te je data jednoglasna podrška dosadašnjem predsjedniku.

Husović se tom prilikom zahvalio prisutnim članovima na ukazanom povjerenju, kao i svim pojedincima i članovima partije na iskrenoj podršci za kandidaturu. Takođe izrazio je zahvalnost Radnoj grupi koja je rukovodila odborom do njegovog izbora kao i Predsjedništvu partije na podršci.

Husović je u nastavku istakao da izborom predsjednika odbora koji je i formalno završen, kao i izborom rukovodstva Alijanse žena i Savjeta mladih, će se zaokružiti izbor čelnih pozicija naše partije na lokalnom nivou. Izrazio je uvjerenje da će se osvježeni sa novim članovima odbora i obnovljenom partijskom infrastrukturom spremno ući u izborni proces koji slijedi.

“Moramo se osloniti na snagu ispravnih ideja, rodoljublja, patriotizma i svih svojih prednosti koji drugi nemaju, kako bi ovaj proces okupacije i porobljavanja države i društva zaustavili i trajno pobijedili. Vjerujem da svaki pojedinac u našoj zajednici kroz iskren pristup, porodično i prijateljsko umrežavanje, može mnogo da učini”.

Reizborom Husovića na mjesto predsjednika i izborom novih organa partije, Demokratska partija socijalista u Rožajama je još jednom pokazala spremnost za reformskim procesima kao i evidentnu energiju koja će predstavljati ključni faktor za nastavak uspješnih izbornih rezultata.

Opštinski odbor DPS Rožaje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član