DPS: Rade Milošević i URA vrše policijsku torturu nad odbornicima i članovima DPS-a

Nakon brojnih prijetnji i pritisaka koje su od strane Urinih državnih funcionera tokom jučerašnjeg dana upućivane našim simpatizerima i članovima Opštinskog odbora, danas se intenzivno sprovodi i njihovo hapšenje.

Naime, državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova, Rade Milošević,  koji brutalno zloupotrebljava svoju državnu funkciju, sprovodi svojevrsnu torturu nad građanima. Od jutros se pojedini članovi naše partije lišavaju slobode, privode na saslušanje i podvrgavaju ispitivanju. Kao društveno odgovorna partija, najoštrije osuđujemo svaku vrstu bahatosti vladinih funkcionera, i smatramo ih potezom očajnika koji ne prezaju ni od ovog vida nasilja a sve zarad partijskih interesa koji su im  preči od poštovanja zakona.

Sve ove besprizorne radnje od strane Ure oslikavaju njihov strah od izbornog rezultata koji ih očekuje večeras ali su i pokazatelj da se njihove metode ne razlikuju od djelovanja onih koji blokiraju evropski put Crne Gore.

Pozivamo sve učesnike izbora u Ulcinju na poštovanje zakona i fer nadmetanje. Svaki nasilni pokušaj da doprinesu nečasnim metodama svom izbornom rezultatu je protivzakonit i dovodi u pitanje regularnost izbora.

Demokratska partija socijalista Crne Gore    

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član