DPS Prijestonice: Političkom licemjerju SNP nema kraja

Da praznom politikanstvu u predizbornoj kampanji SNP-a se ne nazire kraj, dokazuje i novo saopštenje koje je potpisao Zoran Martinović.

Da bi tragika bila veća, govore oni koji su dio državne vlasti koja za 15 mjeseci nije započela nijedan kapitalni projekat niti su doveli ijednog investitora koji bi obezbijedio nova radna mjesta.

Već 15 mjeseci nakon početka urušavanja svega crnogorskog, konstituenti vlasti ne pokazuju ni trunku sramote zbog položaja u koji su nas doveli svojim neznavenim upravljanjem.

Postaje komično da bilo koja partija iz parlamentarne većine govori o razvoju Prijestonice, dok podržavaju klerikalni desant na Cetinje.

Moto pod kojim ova partija nastupa na predstojećim lokalnim izborima “Časno za Cetinje –  SNP” kosi se sa njihovim djelovanjem. U prilog tome dovoljno govori činjenica da prilikom realizacije Programa razvoja za 2021. godinu Prijestonica je rukovodila prioritetima razvoja koji se tiču poljoprivrede, turizma i unapređenja životnog standarda na seoskom području.

Ovim putem ih pitamo, da li pod razvojem privrede podrazumijevaju zapošljavanje po dubini i zaduživanje u visini, populističko “prodavanje magle” o ekonomskom standardu koji je potpuno neodrživ.

Cetinjanke i Cetinjani umiju da prepoznaju neiskrenost u vašim namjerema, te da uoče da vaša bi politika, kako bezbroj puta svjedočismo, da ima priliku, pogazila sve ono što Cetinje jeste.

Građani Cetinja neće dozvoliti da mračni oblak koji se nadvio nad Crnom Gorom, natkrije i Prijestonicu. I ovog puta Cetinje će vratiti ponos Crnoj Gori i zaustavati uništavanje crnogorskog identiteta.

Odbor DPS Prijestonice   

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član