DPS Prijestonice: Kršeći zakon ministar Radulović se uključio u predizbornu kampanju cetinjske URE

Odbor Demokratske partije socijaliste Prijestonice pozdravlja odluku ministra vanjskih poslova da se uključi u predizbornu kampanju na Cetinju, iako je pitanje da li će lista koju je podržao uspjeti uopšte da pređe cenzus.

Znajući Radulovićevu harizmu i ugled koji uživa na Cetinju, sigurni smo da će upravo on biti presudni faktor koji će obezbijediti URI sjajan rezultat, a u njihovom slučaju – znajući koliko su omiljeni među Cetinjanima – to bi bio i jedan odbornik u novom sazivu Skupštine.

Ipak, od Radulovića nas interesuje da li je čast da ugosti takvog vrlog diplomatu imala samo URA ili će sljedećih dana posjetiti i ostale partije koje učestvuju na izborima? Uzbuđeni zbog mogućeg susreta sa njim, ipak ne bismo željeli da nas tako ugledan gost uhvati nespremne – valjalo bi organizovati srdačnu dobrodošlicu.

Takođe, interesuje nas da li Radulović zna da je ovim počinio krivično djelo? Ukoliko nije svjestan toga, ipak mu je bolje da uzme zakon u ruke.

Osim toga, očigledno je da ministar Radulović ne mari za preporuke OEBS i ODIHR koje se odnose na kritike funkcionerske kampanje, kao ni predstavnici URE koji su ne tako davno kao opozicija bili žestoki kritičari učešća javnih funkcionera u predizbornom procesu.

Odbor DPS Prijestonice

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član