DPS: Premijer iznosi neistine i podstiče tenzije, izmišljene optužbe na račun naše partije da dokaže na sudu

Povodom današnje izjave predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića da Demokratska partija socijalista na bilo koji način podstiče dešavanja koja se odnose na četvrti septembar, ili kako je on to svojim živopisnim vokabularom ustvrdio da cetinjski DPS “komite vampiri”, obavještavamo ga da će svoja saznanja o umiješanosti naše partije u podgrijavanje bilo kakvih potencijalnih tenzija u tom gradu, moći da predoči pravosudnim organima.

Demokratska partija socijalista podnijeće nadležnima prijavu protiv Krivokapića, tako da i sami radoznalo iščekujemo da saznamo ko su predstavnici naše stranke koji stoje iza takvih aktivnosti.

Takođe, skrećemo pažnju Krivokapiću da ne iznosi neistine, jer je Cetinjski manastir vlasništvo Prijestonice Cetinje u obimu prava 1/1, a ne Mitropolije crnogorsko-primorske niti bilo koje druge organizacije. Uz to, korisnik je “Manastir Sveti Petar” a ne bilo ko od subjekata koje pominje Krivokapić.

Kao predsjednik Vlade, on je dodatno dužan da poštuje činjenice koje pripadaju imovinsko-pravnoj materiji, a koje upravo proističu iz registara organa Vlade kojom rukovodi.

Ovim putem još jednom opominjemo Krivokapića da konačno prestane da iznosi neistine i manipulacije jer time nastavlja da podstiče tenzije – ne samo na Cetinju, već i u čitavoj državi.

Demokratska partija socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član