DPS: Predsjednik DPS Milo Đukanović boravio u Petnjici

Predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović boravio je danas u posjeti Opštini Petnjica. Tokom posjete, Đukanović govorio je na tribini u mjesnoj zajednici DPS Vrbica, razgovarao sa građanima u mjesnoj zajednici Bor i obišao nekoliko domaćinstava. 

U razgovoru sa Bihorcima, Đukanović im je još jednom zahvalio na snažnoj podršci koju su oni, ali i petnjička dijaspora, dali obnovi nezavisnosti i izgradnji Crne Gore kao države multietničkog, multivjerskog i multikulturnog sklada. Na takvu podršku je država odgovorila ispunjavanjem onoga što su bile potrebe bihorskog kraja, prije svega odlukom o formiranju Opštine Petnjica, a potom i stvaranjem uslova za snažniji ekonomski zamah ovog kraja. 

Đukanović je kazao da nema dilemu da će na predstojećim lokalnim izborima 26. novembra Bihorci mudro, kao i uvijek, umjeti da prepoznaju kvalitet DPS-a kao partije koja je svojim programom i ljudima sa odborničke liste najbolja garancija za dalji napredak ovog kraja, kao i neće pružiti nikakvu šansu onim partijama koje nikad nijesu željele dobro Crnoj Gori, posebno Petnjici.
 
Služba za informisanje DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član