DPS: Pozdravljamo akciju, jasno da je zeleno svjetlo za sverc zaplijenjenih cigareta davao Abazović

Demokratska partija socijalista pozdravlja akciju Agencije za nacionalnu bezbjednost i Specijalnog državnog tužilaštva u otkrivanju šverca cigareta. Ohrabruje inicijativnost Specijalnog tužilaštva, da započne akciju i identifikuje počinioce ovih kriminalnih radnji, o kojima javnost bruji već nekoliko mjeseci. Jasno je da se ove kriminalne aktivnosti nijesu mogle sprovesti bez ključne uloge starješina državnih organa ove vlasti. Neupitno je da je ovo krijumčarenje, zamaskirano populističkim predstavama spaljivanja cigareta, imalo zeleno svjetlo predsjednika Vlade, koji je ujedno i partijski šef, pomenutim starješinama.

Sve ove okolnosti bacaju svjetlo na kontinuirane pokušaje Dritana Abazovića da sebe i svoju partiju prikaže kao nepokolebljive borce protiv kriminala i šverca, a da sa druge strane pokušavajući da zavara trag, histerično napada svakog ko dovede u pitanje iskrenost njegove namjere, a posebno nesklad između njegovih riječi i postupaka.

Lažni Robin Hud, intimus visokog funkcionera BIA i glavnog operativca ruskih službi na Balkanu, sa “druženja” u Foči i na Zlatiboru, brat Abaz i njegova švercerska družina, ovaj put su se zaigrali. Njihov plan da im nadležna Uprava “oduzme” robu, da lažira njeno spaljivanje, a da je zapravo prodaju i podijele plijen, da bi je na kraju, još jednom naplatili tužbom protiv države (jer naravno roba nije trebalo ni da im se oduzima) ovaj put je osujećen.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član