DPS: Potvrdili dominaciju svoje politike, i iz pozicije opozicije na državnom nivou ubjedljivo smo odnijeli pobjedu u sve tri opštine

Na juče održanim lokalnim izborima na Cetinju, Mojkovcu i Petnjici, Demokratska partija socijalista je još jednom potvrdila dominaciju svoje politike.  Upravo činjenica da je naša partija osvojila 47 odsto od svih mandata u sve tri opštine, a da je koalicija koja čini vlast na državnom nivou osvojila čak 19 mandata manje, pokazatelj je superiornosti i snage Demokratske partije socijalista. Zahvaljujemo se svim glasačima i koalicionim partnerima na zajedničkom trudu, radu i zalaganju da Crna Gora istraje u svojoj borbi za evropsku budućnost koju zaslužuje.

Opštine u kojima su se juče održali izbori treba da dobiju odgovornu vlast spremnu i sposobnu da se nosi sa problemima građana. Iskreno se nadamo da niko više neće u budućnosti doživjeti sudbinu Budve, Berana pa i čitave države Crne Gore, u kojoj se oni koji se pozivaju na tradicionalno partnerstvo, samo tradicionalno svađaju oko plijena, blokirajući rad institucija i devastirajući sve čega se dotaknu.

I ovi izbori su opovrgli dugogodišnju tezu naše političke konkurencije,  koja im je služila kao alibi tokom trideset godina opozicionog staža,  da DPS ima  ogromnu podršku građana zbog zloupotrebe državnih resursa.  Uz  funkcionersku kampanju koju je sprovodila sadašnja vlast, uz sva uhljebljavanja, obećanja i politički revanšizam Demokratska partija socijalista imala je  između 43,89-50 posto podrške i pojedinačno je od nekih  stranaka u vlasti postigla 3-4 puta bolji rezultat, što je presedan ne samo u regionu već i šire.

Još jednom se zahvaljujemo našim biračima i napominjemo da će naša partija nastaviti da insistira na ideji građanske i evropske Crne Gore, jer je to jedini put prosperiteta ove države.

Demokratska partija socijalista Crne Gore   

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član