DPS: Poslanici KZB prisustvom u Banjaluci potvrdili antievropski karakter vlasti, Knežević lider velikosrpskog nacionalizma u Crnoj Gori

Prisustvo Milana Kneževića, poslanika vladajuće većine i lidera velikosrpskog nacionalizma u Crnoj Gori, na događaju kojim Milorad Dodik provocira druge narode u Bosni i Hercegovini kao i međunarodnu zajednicu, najbolji je pokazatelj gdje ova država ide sa ovakvom vlašću. Poslanik Parlamenta Crne Gore i pripadnik vladajuće većine koja građane obmanjuje da je članstvo u EU njen cilj, prisustvovao je događaju kojeg su ustanovili osuđeni ratni zločinci, Dodikovoj paradi nacionalizma kojim se narušava suverenitet BiH. Odlaskom Kneževića u Banja Luku, ovim povodom, vlast u Crnoj Gori, preko bivšeg DF-a nastavlja da podržava Dodikovu politiku secesionizma i disfunkcionalnosti BiH.

Knežević ne skriva da mu je cilj da Crna Gora bude neka nova Republika Srpska, a vladajuća većina svojim nereagovanjem, zapravo šalje poruku da se plaši Milana Kneževića i Andrije Mandića, da od njih zavisi, i zato mora da ćuti. Druga pretpostavka je da bi svi predstavnici vladajuće većine rado otišli na Dodikov neustavni i izmišljeni praznik, samo da se ne plaše za svoj položaj u očima međunarodne zajednice. Dakle, kalkulišu, kako to i Andrija Mandić intenzivno radi od kad je zasjeo u fotelju koju ne bi da napusti, ni po koju cijenu.

Zato je odlazak Kneževića na paradu velikosrpskog nacionalizma, samo još jedan dokaz da Crna Gora samo gubi vrijeme sa ovakvom vlašću koja ponavlja floskule o Crnoj Gori u Evropi, a zapravo od EU intimno misli isto što i Putinova marioneta, Milorad Dodik.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član