DPS Plužine: Izabran novi saziv Opštinskog odbora, neophodna lokalna vlast koja će valorizovati potencijale i razvijati našu opštinu

Na Opštinskoj izbornoj konferenciji Demokratske partije socijalista u Plužinama, nastavio se trend kadrovskog osnaživanja naše partije. Prisutni delegati izabrali su novi saziv Opštinskog odbora koji broji 25 članova i koji će po predviđenoj dinamici, u narednih mjesec dana izabrati i predsjednika.

Na konferenciji je konstatovano da je neophodno da Plužine što više i bolje valorizuju svoje turističke i prirodne potencijale, dobiju bolju infrastrukturu, kako bi daljim razvojem u što kraćem roku postale mjesto kvalitetnijeg života za sve svoje građane. Takođe, zajednički je istaknuto da je zahvaljujući višedecenijskoj neučinkovitoj politici aktuelne lokalne vlasti opština stagnirala, te da nije ispratila trend razvoja drugih opština u periodima prethodnih vlada. Kako je zaključeno, dolaskom aktuelne Vlade Crne Gore, razvoj Plužina u potpunosti je stopiran i zaustavljen. 

Pored delegata, Opštinskoj izbornoj konferenciji prisustvovali su koordinator ispred Predsjedništva DPS Andrija Nikolić, koordinator ispred Izvršnog odbora Jovan Martinović, kao i članovi Glavnog odbora DPS iz Plužina.

Opštinski odbor DPS Plužine

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član