DPS Pljevlja: Svojim besmislicama Rovčanin zamajava i vrijeđa inteligenciju građana Pljevlja

Nikad kraja egzibicijama i folirantskom pristupu Demokrata i njihovog predsjednika u Pljevljima. Skoro dvije godine gospodin Rovčanin sa pozicije izvršnog direktora EPCG zamajava Pljevljake, i to sve u svrhu sticanja jeftinih političkih poena. Sama rekonstrukcija TE Pljevlja kasni zbog neznanja ali prije svega katastrofalnog ponašanja Rovčanina i njegovih “Gigawat” stručnjaka.

Nemojte da se krijete iza izjava filozofa koji kada pričaju o toplifikaciji, saopšte da su srećni što nijesu ranije stvoreni preduslovi za nju, i u napadu ekstaze mlate praznu slamu. 

Kao eklatantan primjer šarlatanstva je priča oko UT uslova oko koje je Rovčanin prosipao maglu nezapamćenu na javnoj sceni. Vjerovatno u skladu sa svojim stručnim referencama i znanjem dotični  direktor ucrtao je slobodnom rukom i flomasterom, a onda naručio video prezentaciju nove trase budućeg vrelovoda. I onda se sjetio da mu je za to  potrebna i odgovarajuća dokumentacija!

Optuživao, pisao, vrijeđao a na kraju… Odgovorite gospodine Rovčanin za koju trasu ste dobili UT uslove od nadležnog ministarstva? I ako imate imalo odgovornosti makar se izvinite ako ne onima koje ste pokušali da uvrijedite onda građanima, koje ste zamajavali sa vašim besmislicama.

Ako vi ne odgovorite mi ćemo.

Opštinski odbor DPS Pljevlja

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član