DPS Pljevlja: Politikanstvu Demokrata nema kraja

Kad pomislimo da su dotakli dno svojim ponašanjem i saopštenjima, Demokrate nam pokažu da mogu još gore. Iako odavno plivaju po političkom mulju na dnu svakog dostojanstva ovaj put su i taj mulj probili.

Umjesto da se zapitaju koga su imenovali da vodi javne ustanove i državna preduzeća, koja su im pripala podjelom funkcija „po dubini“, oni uvlače naše najmlađe sugrađane, polaznike vrtića u svoje političke gluposti.

Gospođa koju ste iz svoje kvote postavili da rukovodi vrtićem u našem gradu odavno je svima poznata po svojim „organizacionim” sposobnostima koje su u skladu sa vašom nesposobnom demagoškom politikom. Njeno ponašanje urušava dugo građeni imidž ove do skora za primjer ustanove u Crnoj Gori pa i šire. Ne bi nas čudilo da je i ovo o čemu se vi navodno brinete, a ustvari pokušavate politički da ušićarite, odraz njene „sposobnosti“. Ali kao u drugim slučajevima najlakše je prebaciti odgovornost na nekog trećeg, u ovom slučaju lokalnu upravu koja je kroz veliki niz projekta kako socijalne tako dječije zaštite ali i brige o drugim, osjetljivim grupama našeg stanovništva pokazala poseban senzibilitet prema svim društvenim kategorijama stanovništva naše opštine.

Ono što nas, kao i sve Pljevljake, zabrinjava jeste da se gospoda Demokrate ne zapitaju šta se dešava u zdravstvenom sistemu u državi, a posebno u našem gradu. Ovih dana naš grad je zavijen u crno. Mnogi naši sugrađani biju svoje bitke za spas sopstvenih i života svojih porodica. Nažalost u toj borbi vaši kadrovi na čelu ovih institucija nijemo konstatuju da nema čak i osnovnih lijekova kao i laboratorijskih sredstava za analize. Epilog ovakve katastrofalne zdravstvene politike u našem gradu su mnogi izgubljeni životi nama dragih osoba, naših Pljevljaka.

Zato gospodo Demokrate ostavite se politikanstva koje ste naučili još kao junoše DF-a, već se okrenite stvarnim potrebama lokalne sredine kojoj svi pripadamo bez obzira na drugačije mišljenje jer ovaj grad treba sve svoje građane.

Opštinski odbor DPS Pljevlja  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član