DPS Pljevlja: Golubović pokazao odgovornost, ostaje posvećen programskim načelima partije

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Pljevlja, na juče održanoj sjednici razmatrao je aktuelnu političku situaciju na državnom i lokalnom nivou.

Na sjednici Odbora, razmatrana su i najnovija dešavanja u Pljevljima te postignuto puno jedinstvo u stavovima po svim pitanjima, pa i po pitanju ostavke predsjednika Opštine Igora Golubovića.

Istaknuto je da je Golubović postupio odgovorno u konkretnoj situaciji te se još jednom pokazalo da u politici DPS-a dominiraju dostojanstvo i principi a ne bilo kakva lična borba za funkcije i privilegije.

Golubović je dobio priznanje za dosadašnji rad, vođenje opštine i postignute rezultate.

IO i OO je konstatovao da medijske interpretacije izjava Golubovića u prethodnom periodu ne odražavaju stvarne stavove bivšeg predsjednika, koji u potpunosti ostaje posvećen programskim vrijednostima i načelima naše partije.

Takođe, na sjednici je konstatovana potpuna sinergija u djelovanju kada je u pitanju afirmacija građanskog koncepta daljeg razvoja Pljevalja i Crne Gore, i pružena puna podrška radu partije na državnom nivou u suočavanju sa predstojećim izazovima.

Opštinski odbor DPS Pljevlja

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član