DPS Pljevlja: Demokrate kritikuju uspješne da bi prikrili svoj javašluk

Uspješna lokalna vlast koja je samo u toku dva mandata vratila Pljevljima sjaj i mjesto među najljepšim i najuređenijim gradovima regiona trn su u oku Demagoga čija se priča završava samo na obećanjima i sličicama.

O radu lokalne vlasti puštamo građane da sami sude jer vide i znaju da se mi suočavamo sa problemima i rješavamo ih, za boljitak ukupne zajednice u Pljevljima. I tako ćemo i nastaviti, stručno, savjesno i posvećeno bez politikanstva i za dobrobit svih.

Još jedan u nizu uhljebljenih Demokrata, odbornik Joksović javio se, vjerovatno po direktivi, da navodno ukaže na propuste u radu i funkcionisanju lokalne uprave. Prije nego se oglasio Joksović teba da se zapita šta su to on i njegova družina uradili za Pljevlja osim što su pozapošljavali sebe i svoju najbližu rodbinu.

Odbornik Joksović je dojučerašnji član Nove srpske demokratije i radnik Vodovoda, sada član Demokrata i radnik TE Pljevlja a sjutra ko zna?! Vjerovatno uskoro slijedi novo političko prestrojavanje pošto nema partije u Pljevljima čiji član i simpatizer nije bio.

Kažite gospodine Joksoviću šta je Vaš doprinos u TE Pljevlja? Vaše kolege kažu da i ne silazite u pogon iz svoje kancelarije, svjesni svog neznanja. Je li to razlog vaših paušalnih saopštenja? Neđe morate opravdati fotelju.

Treba li po modelu Demokrata u CEDIS-u i Rudniku da lokalna samouprava “zavali” Opštinu u desetomilionske minuse, da bi je Demokrate smatrale uspješnom?

Imali bi mnogo šta reći o kredibilitetu Vas i Vaše družine, ali izbjegavamo i pokušavamo da držimo nivo političke kulture. Jer Vaš “politički i stručni integritet“ ne zavrijeđuje pažnju ozbiljne rasprave na ozbiljne teme.

Opštinski odbor DPS Pljevlja

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član