DPS Pljevlja: Demagozi će na sledećim izborima biti politička prošlost

Držati nivo korespodencije a polemisati sa crvenokravatašima je vrlo teško. Misle ako su se iz dojučerašnjih ratnohuškačkih šinjela preobukli u odjela da građani ne pamte. Skoro svi današnji mlađani demagoški junoši su se uhljebili za vrijeme vršenja vlasti od strane opozicije. Onda kada su zarad udomljavanja rođaka i kumova uz isplatu sigurnih zarada zaustavili sve investicije u Pljevljima. I bez trunke obraza sada pitaju za određene projekte!!! Znaju i vide Pljevljaci šta smo sve uradili za poslednjih pet godina vršenja vlasti na čelu sa Demokrtaskom partijom socijalista. Znaju i zato nam daju povjerenje.

Nikako demagozi da shvate da je Demokratska partija socijalista odgovorna politička partija, koja zbog  interesa svih građana uvijek daje dobra i adekvatna kadrovska rješenja. Ne bavimo se mahalskom pričom i poštujemo svačije lično mišljenje i stav. To smo pokazali i izborom novog predsjednika opštine Pljevlja gospodina Igora Golubovića koji je za ovaj kratak period pokazao kako i na koji način treba raditi u interesu svih građana.
Svi dobronamjerni građani pozdravljaju investicije koje su vidljive na svakom koraku. Jedino demagozi koji valjda lete u oblacima svojih sopstvenih iluzija nikako da se spuste  i vide: Dom kulture, Dom za stare, glavnu ulicu, komplet saobraćajnu infrastrukturu u gradu, parkove, sportske terene, obnovljene škole, nove moderne saobracajnice, seoske puteve, vodovode….
Mi idemo dalje,razvijamo našu opštinu a Demagozima ostvaljamo da kukaju za vremenima prošlim jer će već na sledećim izborima i sami biti politička prošlost ne samo Pljevalja već i cijele  Crne Gore.

OO DPS Pljevlja

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član