DPS: PES nema problem sa nama već sa Milatovićem

Pokret Evropa sad, čiji lider Milojko Spajić već gotovo dva mjeseca bezuspješno pokušava da sastavi Vladu, još jednim u nizu besmislenih saopštenja nastojao je da izjednači Demokratsku partiju socijalista i Demokratski front. Zaboravljaju iz PES-a pritom da je između nas i DF-a jedna od ključnih razlika upravo ta što PES ima namjeru da u Vladu uvede proruski i kleronacionalistički Demokratski front dok – kako makar javno tvrde, proevropska i prozapadna koalicija Zajedno za njih nije opcija. Takođe, za razliku od njih, DPS sa ruskom ispostavom u Crnoj Gori nikad nije pravila koalicije zato što za razliku od vas nama politiku ne vode kolumne Željka Ivanovića već je opredjeljuju prije svega državni interesi.

I na kraju, gospodo iz PES-a – nemate vi nikakav problem sa Demokratskom partijom socijalista već sa predsjednikom države Jakovom Milatovićem koji je juče na konsultacijama sam konstatovao da Spajić nema većinu pri čemu aktivno – u saradnji sa Abazovićem i Bečićem, radi na tome da Spajić ne dobije mandat za sastavljanje Vlade. Time bi ispunili zajedničku obavezu prema Vučiću da Abazović ostane premijer što duže i omogućili slučajnom predsjedniku da preuzme PES, čime bi vlasnik Vučić bio veoma zadovoljan.

Prema tome, ne ispirajte usta sa Demokratskom partijom socijalista već se pogledajte u oči i sami rješavajte svoje probleme jer građani nemaju vremena da žive u zatočeništvu neodgovornih populista koji namjeravaju da upravljaju političkim procesima u Crnoj Gori.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član