DPS: Parazitima su vas nazivali koalicioni partneri

Demagozi imaju ponovo problem sa sopstvenom percepcijom. Jedino oni sebe ne vide kao grupu koja politički parazitira na opozicionom biračkom tijelu, pokušavajući da demagogijom, podjelom i zavadom nešto ušićare, sa krajnjim ciljem bestidnog političkog profiterstva. 

Ako vi nijeste sinonim podjela, ko je onda? Zar nijeste vi oni čiji je lider zabio nož u leđa svom političkom ocu, pokupio stranački kapital, rasturivši stranku u kojoj je ponikao?

Zar nije on onaj koji je razbucao nešto što se samonazvalo građanska opozicija, i to samo iz bijesa jer ga niko tamo nije vidio kao mesiju i spasioca, lidera neviđenih kapaciteta, već kao nadobudnog i samozaljubljenog mladog čovjeka, čiji su postupci i ponašanje suprotnost svega što mladost sa sobom nosi. 

Ako vi nijeste konvertiti, ko je onda? Mijenjali ste državljanstva, vjere i nacije, uzimali, odricali se i na kraju odlučili da je najbolje da budete – niko i ništa. Da kao zmija noge krijete koje ste nacije, kojim jezikom govorite, u šta vjerujete… U vašem sistemu vrijednosti  to je lukavost i oportunizam, u tradicionalnom, crnogorskom – kukavičluk. 

Kažete da nijeste paraziti jer uzimate ipak neke glasače DPS –u, a ne koalicionim partnerima?! Koliko je ova vaša laž tačna, svjedoči i činjenica da  DPS na svakim novim izborima ima više glasača, a da vas za to vrijeme druge opozicione stranke prozivaju da im zabijate nož u leđa! Nijesmo vas mi, već vaši koalicioni partneri optužili prije nekoliko mjeseci da ste rafaelo kuglicama, cvijećem i navalentnim ponašanjem uznemiravali njihove birače pokušavajući da ih vrbujete. To nijesu naše riječi, već onih sa kojima ste bili i sa kojima ste danas u Beranama. 
I na kraju, manje agresije, ogorčenosti i zlobe… Kad uskladite ambicije i mogućnosti, želje i sposobnosti, biće lakše. I vama i svima nama sa vama.
 
Služba za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član