DPS: Opozicija izaziva incidente jer je svjesna da gubi izbore

Jasno je da je opozicija u sve četiri opštine svjesna da gubi i ove izbore, zato od petka koriste sve moguće načine da pred građanima opravdaju poraz i, prema ustaljenoj praksi, ne priznaju izbore jer im se rezultat ne dopada.  

Osim što su na najgrublji način i planirano prekršili predizbornu tišinu, uz podršku pojedinih medija, pokušali su da podignu tenzije izazivanjem različitih incidenata, sa čime su nastavili i tokom izbornog dana. 
Njihove laži, odglumljeni, isječeni i montirani video snimci služe isključivo za dizanje medijske prašine i pravljenje navodnih heroja od ljudi koji se ponašaju kao siledžije po cetinjskim ulicama, progone ljude, zaustavljaju saobraćaj, prijete i psuju. 

Da je opozicija odlučila da nasilnim metodama ometa lokalne izbore na Cetinju, svjedoče i video snimci na kojima je zabilježeno organizovano okupljanje Dritana Abazovića, Raška Konjevića, Danila Mrvaljevića, Filipa Adžića, Miloša Perišića i ostalih iz URE, Demokrata i SDP-a ispred štabova DPS-a, kako bi isprovocirali bilo kakav incident i pokušali na silu da upadnu u prostorije. Svi njihovi kandidati za odbornike se takođe nalaze raspoređeni ispred štabova DPS-a i tokom čitavog dana pokušavaju da izazovu incidente. 

Cetinje nije ni pod kakvom okupacijom opozicije, već u vrijeme kada građani koriste svoje ustavno pravo da izaberu lokalnu vlast, oni koji se predstavljaju kao „građanska opozicija“  igraju uloge lokalnih kavgadžija i siledžija, po već oprobanom receptu DF-a. 

Zato DPS poziva sve građane da bez straha i tenzija iskoriste svoje garantovano pravo i izađu na birališta do 20 sati.
 
Služba za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član