DPS: Obavještavamo URU da je njen lider potpredsjednik Vlade

Saopštenje URA predstavlja pokušaj ove stranke da se licemjerno opravda, što je cijelu državu dovela u poziciju da se njome upravlja sa drugih adresa i da se građani, a očigledno ni Vlada Crne Gore ništa ne pitaju. Ova zakašnjela reakcija URE, u kombinaciji sa objašnjenjem potpredsjednika Vlade i predsjednika URE da nema ništa sporno u ugovoru koji nije ni vidio – licemjerna je i bezobrazna.

Obavještavamo URU da je predsjednik njihove partije Dritan Abazović potpredsjednik Vlade, ove iste koju URA proziva za netransparentnost. Prosto je nemoguće da sa dokumentom, koji Krivokapić treba da potpiše u ime čitave države, a imajući u vidu noviju istoriju odnosa države i SPC, nijesu upoznati svi članovi Vlade, ali i ukupna crnogorska javnost. Sve je izvjesnije da se politika ove Vlade vodi sa nekih drugih adresa, odnosno iz beogradskog sjedišta SPC, pa zato nema ni teksta Temeljnog ugovora, ni smjene Leposavića, ni pominjanja Mitropolije u ugovoru?!

Upozoravali smo vas od 30. avgusta, da vaš politički izbor vodi u izdaju državnih interesa.

Procijenili ste da su vaše funkcije i interesi koje zastupate vaši prioriteti. Izglasali ste neustavni Zakon o slobodi vjeroispovijesti, i uhvatili se u kolo iz koga ne možete izaći jednim saopštenjem. Sve posljedice idu na vaš račun.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član