DPS: Nove pobjede u Ulcinju i Beranama

Demokratska partija socijalista je pobjednik lokalnih izbora u Beranama i Ulcinju, sa ubjedljivo najvećim osvojenim brojem glasova u obje opštine.

U Beranama je naša koalicija „Berane pobjeđuje“ u konačnom zbiru osvojila 7856 glasova, 1621 glas više od koalicije „Zdravo Berane“ koja je osvojila 6235 glasova, i 6034 glasa više od trećeplasirane a Demokratske Crne Gore, koja je osvojila 1822 glasa.

DPS je u Ulcinju osvojila 2918 glasova i time ostvarila planirani rezultat, odnosno sačuvala devet mandata u lokalnom parlamentu. S obzirom na to, DPS je spremna da preuzme odgovornost za odgovorno upravljanje Opštinom Ulcinj i rad u interesu svih građana.

Pobjeda u oba grada još jedna je potvrda da je DPS najsnažnija politička struktura u Crnoj Gori, koja bilježi seriju dobrih rezultata na državnim i lokalnim izborima, uz stalan rast povjerenja građana u našu politiku.
Manipulacije kojima su se služile opozicione partije u kampanji, tokom izbornog dana, kao i prilikom saopštavanja rezultata, ne mijenjaju činjenicu da su SNP, DF i Demokrate, kao i uvijek, gubitnici izbora, koje je DPS samo u Beranama ostavila daleko iza sebe, a Demokrate u Ulcinju čak nijesu dosegle ni do cenzusa za ulazak u lokalni parlament. Time što su proglasili svoju „udruženu pobjedu“ u Beranama, samo su potvrdili ono što smo tokom kampanje konstatovali – da je na pomolu novo udruživanje ovih „partnera“, spremnih da jedni drugima oproste najbesprizornije uvrede, samo zarad šačice vlasti.

Demokratska partija socijalista se zahvaljuje svim svojim aktivistima, biračima, simpatizerima i svim građanima Crne Gore što su svojim radom i ukazanim povjerenjem još jednom doprinijeli pobjedi naše partije.

Služba za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član