DPS Nikšić: Uklanjanjem zastave sa zgrade Opštine lokalna vlast pokušava da razgradi crnogorski identitet

Današnjim uklanjanjem državne zastave sa zgrade Opštine Nikšić nastavljena je hajka na sve što je vezano za crnogorski identitet od strane lokalne samouprave, predvođene DF-om i Demokratama u našem gradu.

Jasno je da je ovakvo postupanje još jedan u nizu dokaza da “oslobodiocima” sve što je crnogorsko bode oči, te da od Nikšića, crnogorske perjanice, bastiona antifašizma i slobodarstva, nastoje da naprave ono što on nikad nije bio – sluga interesa nekih drugih država.

Djeluje da je ovo nastavak politikanske igrice kićenja grada, čiji su, kako se pretpostavlja, kreatori Demokrate, koji i dalje nastoje da sebe predstave kao partiju orijentisanu ka zaštiti nacionalnih interesa?! O tome koliko poštuju tekovine 21. maja najbolje govori slika grada pod Trebjesom, koji ove godine, nije bio okićen samo crnogorskim zastavama na Dan nezavisnosti, već i zastavom grada i parčetom platna na kojem je bio ispisan datum, a sve u skladu sa njima bliskim trobojnim koloritom, koji je očigledno bio još jedna u nizu provokacija sa čelnih mjesta opštine.

U krajnjem, poručujemo da odolijevao je Nikšić kroz vjekove i mudrijim, i oholijim od ovih koji sad zaposješe fotelje s nedvosmisleno iskazanom namjerom da ruiniraju cijeli sistem vrijednosti na kojima je ovaj grad ponikao.

No, očigledno su i sami svjesni da se bliži kraj njihovoj vladavini, kao i da je nervoza pojačana današnjim hapšenjem Kovačevićevih bliskih poznanika i čestih gostiju kabineta predsjednika Opštine.

Opštinski odbor DPS Nikšić   

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član