DPS Nikšić: U nikšićkoj bolnici vlada opšte rasulo i potpuna dezorganizacija

Nemila situacija u kojoj je djetetu rastvoren lijek sa alkoholom umjesto sa destilovanom vodom govori o činjenici da u nikšićkoj bolnici vlada opšte rasulo.

Objašnjenja da je u čaši, na kojoj stoji oznaka da je u pitanju destilovana voda, bio alkohol još jedan su u nizu dokaza potpune dezorganizacije u ovoj ustanovi.

Postavlja se pitanje dokle će politički afiniteti pojedinih grupacija rasti, pa da se zbog uhljebljavanja nestručnog i nekompetentnog kadra u kontinuitetu ruinira najznačajnija zdravstvena ustanova za ovaj region.

Koliko je za loše stanje u nikšićkoj bolnici kriv menadžment predvođen Markom Mitrovićem, toliko je odgovoran i novi menadžment koji očigledno ne drži konce u svojim rukama i ne upravlja ustanovom na valjan način.

U suprotnom ove i ovakve situacije se ne bi dešavale, a pacijenti bi imali razloga da se osjećaju sigurno i zaštićeno. U Nikšiću to, ipak, nažalost nije slučaj.

Pozivamo nadležne organe da se s osjećajem posebnog senzibiliteta pozabave situacijom u OB Nikšić, te da se preispita vjerodostojnost diploma novozapošljenih lica, pa da adekvatnim reakcijama pomognu da se povrati povjerenje građana u sistem zdravstvene zaštite i njege u našem gradu.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član