DPS Nikšić: Što više članova na državnom i lokalnom budžetu, mjera je ljubavi Demokrata prema Crnoj Gori

U pauzi između kucanja i zapomaganja pred zatvorenim vratima pokreta Evropa sad, Demokrate pokušavaju odbraniti svoju “konzinstentnu” politiku od potpunog razobličavanja od strane nikšićke opozicije.

Izlizane floskule o tobožnjoj pohari, smiješno zvuče iz usta onih čiji su kadrovi sa direktorskih pozicija oštetili velike sisteme i gigante za više miliona eura za samo dvije godine upravljanja istim.

I ti isti ubrzo će se naći pred licem pravde, ali sa podebelim dokazima, a ne ispraznim pričama i prosipanjem magle, kako bi se prikrio nečuveni nepotizam funkcionera Demokrata, nesposobnost i neznanje, ali prije i iznad svega obmana crnogorskih građana o zastupanju evropskih vrijednosti i otklonu od “srpskog sveta”.

Dalje, milionska ulaganja o kojima govore, nijesu ništa drugo do pusta obećanja i bildovanje brojnih kompleksa, jer znanje i stručnost negdje drugo stanuju.

Na kraju, razotkrivanje crvenokravataša traje i biće realizovano do kraja. Nećemo se iznenaditi ni ako posljednje sklepano saopštenje, zloupotrebljavajući ih, ispromovišete preko zvaničnih kanala Opštine Nikšić.

Znamo mi gdje je vaša matica i koje vrijednosti baštinite, a i građani to svakog dana sve više shvataju i uviđaju. Tako da puno sreće želimo vam u suočavanju sa samim sobom, svojim bitisanjem na političkoj sceni bez jasnih stavova i programa, ali sa jednim jedinim ciljem – što više članova familije na državnom i lokalnom budžetu.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član