DPS Nikšić: SDT da se pozabavi pojedincima koji su Željezaru i zaposlene doveli u izuzetno tešku situaciju

U Nikšiću skandal za skandalom. Nakon jučerašnjeg zakazivanja pres konferencije od strane menadžmenta “EPCG Željezara Nikšić”, a potom i otkazivanja i zabrane ulaska u fabriku, oglasila se direktorica i navela da je željela da obraduje javnost informacijom da je Odbor direktora Elektroprivrede Crne Gore usvojio predlog ponude švajcarske kompanije o zakupu proizvodnih kapaciteta, ali da je u tome onemogućena zbog procedura.

Potom se oglasio ministar energetike i rudarstva Saša Mujović, koji je kazao da odluka koju je donio Odbor direktora mora proći filter Vlade, pa će se tek onda razmišljati o finalnom rješenju.

Ovo je samo dokaz koliko se neozbiljno i neodgovorno rukovodstvo EPCG odnosi prema fabrici i radnicima. To je i sam ministar ranije potencirao ističući da su pojedinci odgovorni što je novac potrošen kako je potrošen, što nije realizovano što je očekivano i što je zaposlen nedopustivo veliki broj radnika.

Još jednom pozivamo specijalno tužilaštvo da ako su pregledali sve kilometar satove i emisije političara, pozabave se i ovim pojedincima koje navodi i ministar Mujović, a koji su doveli Željezaru i njene zaposlene u izuzetno tešku situaciju.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član