DPS Nikšić: Rasvijetliti ,,napad” na Trebješanina, Mitrović širio koronu po Nikšiću, tužilaštvo na potezu

Tražimo od tužilaštva i Ministarstva zdravlja da se izjasne povodom slučaja dr Pera Mitrovića, koji je prekršio zakon i zaražen koronavirusom izašao iz izolacije da bi potpisao izvještaj o povredama DF aktiviste i rođaka Andrije Mandića, Luke Trebješanina.

Iako mnoge okolnosti ukazuju da je slučaj napada na Trebješanina, montiran u političke i medijske svrhe, ostavljamo nadležnim organima da ispitaju sve okolnosti: od toga da neko kome su nanesene teške tjelesne povrede nema ni ogrebotinu, dotle da je dan poslije teških povreda, veselo, doskakutao do policije.

Ipak, činjenica da je ove teške povrede Trebješanina konstatovao brat direktora Opšte bolnice Nikšić, dr Pero Mitrović, inače predsjednika Opštinskog odbora Demokrata, i da je tom prilikom protivno zakonu izašao iz izolaciju širio virus po Nikšiću, i ugrožavao zdravlje naših sugrađana, ne smije ostati bez epiloga. U suprotnom nadležne institucije, od kojih se očekuje da procesuiraju slučaj Pera Mitrovića, bi preuzele ulogu saučesnika u ovom krivičnom delu.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član