DPS Nikšić: Politikanstvo i kontradiktornost karakteriše politiku Demokrata

Da se Demokratska Crna Gora bavi samo praznim politikanstvom, dokazuje i najnovija situacija kojoj smo svjedočili, a tiče se zaposlenih u firmi Metalac.

Podsjećamo da su ne tako davno, tokom izborne kampanje za lokalne izbore u Nikšiću, Demokrate punih usta, sada već prazne priče, nastojeći da svim silama degradiraju rad DPS-a, obećali “punu pravnu, političku i u krajnjem ljudsku podršku radnicima Metalca u borbi za ostvarenje njihovih prava i zaštite ljudskog dostojanstva”.

Sada, kad čine lokalnu vlast u našem gradu zajedno sa svojim partnerima iz DF-a, predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković digao je ruke od rješavanja problema sa kojim se suočavaju radnici ovog preduzeća, ali i kontradiktorno kazao da Metalac ipak, nije nadležnost lokalne uprave. Tako da poslije obećavanja brda i dolina, sve se završilo na recenici “pokušaću da dobijem ministra na telefon”.

Ovo je ništa novo, i praktično već viđen pristup vođenja politike partije koja ništa drugo i nema ponuditi i koja je prepoznata po skupljanju jeftinih političkih poena koja im se uvijek obiju o glavu.

Opštinski odbor DPS Nikšić   

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član