DPS Nikšić: Pokušaj saoizacije Crne Gore, budući „modus operandi“ zvanične Srbije u susret popisu?

Zvanična Srbija, učestalo, različitim postupcima i izjavama  svojih predstavnika, ignoriše suverenitet i teritorijalni integritet Crne Gore. Takav odnos demonstrirao je danas i predsjednik te susjedne države kada je izjavio da će direktno ići u razgovore sa lokalnim upravama u Crnoj Gori, preskačući državne institucije. 

Kako je najavio, krenuće od lokalne uprave Nikšića, na čijem čelu svakako ima adekvatnog sagovornika, prekaljenog borca za “srpski svet“, predsjednika Opštine Marka Kovačevića. Pošto se “bitka za Nikšić“ nije baš završila onako kako su se nadali njeni kreatori, sada se cilj pokušava postići preko lokalnih profesionalnih boraca za ugroženo velikosrpstvo. U našem slučaju preko predsjednika opštine nedostojnog te funkcije, Kovačevića. Za paradnu odbranu srpskog naroda, koji ni na koji način nije ugrožen u našoj državi, izabran je Nikšić, jer je nedavno kao naručen stigao vapaj Kovačevića da su Srbi napadnuti i da treba otvoreno da se brane.

Očigledno je, da je ovaj pokušaj saoizacije Crne Gore, budući “modus operandi“ za “sabranje“ i sabiranje “velikosrpstva“, u susret popisu. Posebno je zabrinjavajuće da je ovo statističko istraživanje očigledno mnogo važnija tema za Srbiju nego samu Crnu Goru u kojoj se on sprovodi. Nagledali smo se ovakvih neslavnih pokušaja odbrane i zaštite velikosrpstva, i zaista čudi da nekome pada na pamet da ponavlja tuđe greške umjesto da na njima uči.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član