DPS Nikšić: Pod pritiskom opozicije rješavaće se problem zatvorenog bazena u Nikšiću, zato što je Drašković nesposoban i cijela se država mora dići na noge da bi se problem riješio

Umjesto što pravi zasjede po nikšićkim lokalima i fizički nasrće na političke neistomišljenike, direktoru Sportskog centra Nikšić, Bošku Draškoviću bi bolje bilo da se aktivnije pozabavi time što bazen mjesecima ne radi usljed kvara na pumpama.

To što bazen ne radi, osim na redovne posjetioce i rekreativce, najviše se odrazilo na nikšićku djecu, koja se aktivno bave vaterpolom i plivanjem. Dakle, usljed toga što je bazen u Nikšiću već duže neupotrebljiv, zbog nesposobnosti aktuelnog menadžmenta SC Nikšić, najviše ispaštaju djeca, koja ne mogu da, zajedno sa svojim trenerima, realizuju treninge u skladu sa rasporedom na koji su navikli.

A da je menadžment na čelu sa direktorom Boškom Draškovićem neznaven i nesposoban da rukovodi kompleksnim sistemom kakav je SC Nikšić, slikovito prikazuje i slučaj da se radi rješavanja ovog problema, osim Opštine Nikšić, na noge morala dići i cijela država, pri čemu mislimo na državna preduzeća počev od CEDIS-a do EPCG.

N’o bar je, pod pritiskom opozicije koju predvodi DPS, pod kojim nedostojanstveni Boško Drašković očigledno puca, prvi korak načinjen kako bi se riješio problem zatvorenog bazena usljed kojeg štetu trpe samo i isključivo građani, dok direktor Drašković i njegova svita, uprkos izostanku rezultata, uredno svakog prvog u mjesecu prime platu iz budžeta istih tih građana.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član