DPS Nikšić: Nova vlast u Nikšiću diči se našim projektima, sami ništa nijesu napravili

Nije tako davno bilo kada je Vlada premijera Duška Markovića uplatila Opštini Nikšić sredstva u iznosu od 200.000 eura za rekonstrukciju dvorane u Sportskom centru  Nikšić. Kompletna tadašnja opozicija iznosila je maliciozne komentare na račun te donacije, dok danas se slavodobitno hvale “na sva zvona”, sa istim tim sredstvima, na osnovu kojih su i započeti radovi.

Radi javnosti podsjećamo da je prethodna lokalna uprava raspisala tender, koji je pod čudnim okolnostima oboren. Takođe, dodatnih 58.000 eura, za koje sadašnje rukovodstvo lokalne samouprave pominje da je ono obezbijedilo, su iz tada raspisanog tendera za održavanje objekata, i koje nijesu u cjelosti utrošene prošle godine. Isto tako i radovi u svlačionicama se rade po predmjeru i predračunu koji su takođe urađeni za vrijeme prethodne vlasti.

Sve u svemu, ovo je samo nastavak priče o “kićenju tuđim perjem” i nesposobnosti  aktuelne vlasti u Nikšiću da sama osmisli, planira i obezbijedi sredstva za neke nove projekte, koje do sada građani Nikšića nijesu mogli vidjeti, a po svoj prilici i neće.

Opštinski odbor DPS Nikšić  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član