DPS Nikšić: Ne smeta vama spot, nego 21. maj

U informativnoj emisiji TV Vijesti od 31. maja imali smo priliku da pogledamo prilog u najmanju ruku zlonamjernog sadržaja, čiji su glavni protagonisti tzv. nezavisni analitičar koji je promijenio više partijskih dresova, nego neki naši proslavljeni fudbaleri klupskih, i mladi udarnik partije za koju Nikšićani ne znaju da li uopšte i postoji u našem gradu. Dadoše ti isti sebi za pravo da komentarišu spot Savjeta mladih DPS Nikšić, pripremljenog u susret proslavi 21. maja, najvećeg praznika novije crnogorske istorije. Zamjeriše nam što promovišemo vrijednosti našeg grada i države. 

Svakom zdravorazumnom biću ne treba posebno objašnjavati zašto neko ima potrebu  da promoviše svoj grad i svoju zemlju. Mi to radimo i radićemo s ponosom, ali pitamo njih zašto to oni ne rade? Ko im brani da afirmišu vrijednosti našeg grada, da promovišu istorijska i civilizacijska dostignuća Crne Gore, da slave naše praznike i navijaju za svoj klub i reprezentaciju? Na našu žalost, nećemo to skoro vidjeti, jer oni ovu zemlju ne osjećaju kao svoju, jer slave neke druge praznike, vole neke druge krajeve i slave nečiju drugo istoriju. Za razliku od njih, mi rezervnu domovinu nemamo, nego jednu jedinu Crnu Goru. Zato s ljubavlju i ponosom afirmišemo svaku njenu stopu, jer je to dio nas i našeg bitisanja. Iskreno žalimo što nije i njihovog.

Na kraju umjesto dalje polemike, još jednom pozivamo sve da pogledaju spot koji, usput, nijednog trenutka nije bio uklonjen sa naših stranica. Nadamo se da će vam ovog puta srce zaigrati, kao i  nama kada god svjedočimo promociji crnogorskih vrijednosti ili kada vraćamo slike sa nedavne proslave 21. maja u našem gradu.

DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član