DPS Nikšić: Mladi Nemanja da spriječi da Malagurski, koji majke Srebrenice naziva profiterkama i ismijava njihov bol, ponižava Crnu Goru

Nije lako ovih dana Demokratama u Nikšiću, jer su mislili da će njihove nečasne radnje proći nezapaženo. Vidimo da im teško pada kada otkrivamo njihove slabosti. U nedostatku argumenata pribjegavaju poznatoj taktici i pokušavaju da označe DPS kao kriminalnu organizaciju. Neka mladi Nemanja pogleda imovinske kartone članova sadašnje Vlade tj. njihove Vlade i neka se zapita otkud milioni, nekretnine itd.

Pošto je mladi Nemanja više puta kazao “Da je vječna Crna Gora”, pitamo i njega hoće li dozvoliti brukanje naše države u Nikšićkom pozorištu i hoće li išta uraditi da spriječi Borisa Malagurskog da ponižava crnogorski narod. To je isti onaj sitni provokator koji je majke Srebrenice nazivao “profiterkama“, a oproštaj od njihovih najmilijih – dženaza, za Malagurskog je “Srebrenica fest“.

Vidimo da se ponaša kao predsjednik Opštine, ne znamo da li je to iz neznanja ili postoji neki dogovor sa koalicionim partnerima. Za razliku od dosadašnjeg neukusnog miješanja gdje ne pripada i nije mu mjesto, dobro bi bilo, zbog Crne Gore i svog obraza da još jednom istupi kao predsjednik Opštine, a ne Skupštine opštine i zabrani najavljenu produkciju sramnog filma.

Časni i pošteni ljudi DPS-a ponosno i prkosno brane građansku i evropsku Crnu Goru, dok je vi urušavate saradnjom sa “srpskim svetom” i sa onima koji veličaju ubice Ljuba Čupića i inspirišu skandalozno uriniranje po spomeniku našem heroju. Opet vas pozivamo da dokažete vaše tvrdnje, manite se ispraznih saopštenja, vrijeme je da uradite nešto konkretno. Znamo da nemate kad od renoviranja kancelarija i od raspodjele funkcija. Vjerovatno je mladi Nemanja prezauzet izborom nove boje zidova i izborom novog namještaja, a njegov kolega Mitrović maštanjem o Ligi šampiona.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član