DPS Nikšić: Marko Mitrović direktor Opšte bolnice u Nikšiću, neznanjem i skandalima potpuno urušio ovu ustanovu

Opšta bolnica Nikšić ponovo skandalima puni novinske stupce i skaradnim događajima daje primjere neprofesionalnog rada medicinskog sistema Crne Gore. Sve ovo je odraz promjene rukovodećeg kadra koji svojim odnosom doprinosi da se takav način rada i loša organizacija preslikava i na rad zaposlenih.

Podsjećamo da se direktor nikšićke bolnice Marko Mitrović, funkcioner Demokrata, još od kada je partijski uhljebljen na njeno čelo, prevashodno bavio smjenama, partijskim zapošljavanjima i revanšizmom, i to u vrijeme najstrašnijeg perioda jeka pandemije koronavirusa, kada smo svjedočili ogromnom rastu broja oboljelih, smrtnih slučajeva i sveopštem haotičnom stanju. Takođe, ne smijemo zaboraviti ni njegove protivzakonite aktivnosti koje su se odigrale u nikšićkoj bolnici povodom inseciranja tadašnjeg navodnog napada na aktivistu DF tokom kampanje za lokalne izbore prošle godine.

Takav Mitrovićev amaterizam i neprofesionalni rada u prethodnih godina dana odrazili su se na instituciju koju predvodi, i ostavili toliki trag da je Opšta bolnica Nikšić potpuno degradirana i više ne uživa povjerenja naših sugrađana kao nekada, što je nedopustivo zbog svih časnih, stručnih i humanih ljekara koji tamo rade.

Nakon ovog najnovijeg skandaloznog događaja, poslije svih zlonamjernih zloupotreba funkcije od strane direktora, a za dobro svojih kolega i svih građana Nikšića, pozivamo Mitrovića da konačno podnese ostavku, kako bi nikšićka bolnica i njeni zaposleni nastavili da nesmetano funkcionišu i rade onako kako su to činili prije nego je on došao na njeno čelo.

Opštinski odbor DPS Nikšić     

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član