DPS Nikšić: Lokalna vlast program Nikšićkog pozorišta podredila projektu stvaranja “srpskog sveta”

Nikšićko pozorište će i večeras, kao i više puta u protekle dvije i po godine biti promoter ideje o ponovnoj aneksiji Crne Gore, jer će se pod krovom ove kuće prikazati film “Crna Gora međa istine i laži”.

Ovim filmom čiji je scenarista Željko Čurović, a režiser Dragan Elčić, a tema Podgorička skupština, još jednom se iznosi težnja o redefinisanju Ustava Crne Gore i njenom nasilnom smještanju u okvire “srpskog sveta”.

Ovo je još jedna potvrda kome i kojoj svrsi služe institucije kulture u Nikšiću, pa pozivamo Sekretarijat za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje, da pod hitno preduzme korake u cilju povlačenja zbog skaradnog uratka sa repertoara JU Nikšićko pozorište, jer dobro znamo da to rukovodstvo ove ustanove neće učiniti, imajući u vidu njihov dosadašnji odnos prema sličnim tzv. umjetničkim tvorevinama.

U krajnjem, ukoliko pomenuti Sekretarijat ostane nijem i na ovo, potvrdiće svoju ulogu u nipodaštavanju Crne Gore i njene svijetle istorije kroz falsifikovanje istorijskih fakata, a sve zarad dodvorivanja i služenja onome iz čijeg džepa se finansiraju, između ostalog, iz vreće 234.347.912 srpskih dinara.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član