DPS Nikšić: Kovačević puštanjem probnih balona, provocira većinsku Crnu Goru, ako želi da živi u Srbiji, široko mu polje

Marko Kovačević, proklamator četničke ideologije koji to radi iz fotelje predsjednika Opštine Nikšić,  u svom najnovijem ispadu iskazao je želju za ponavljanjem scenarija iz 1918. godine, događajem kada je nelegalnim prisajedinjenjem sa Srbijom, Crnoj Gori ukinuta državnost.  

Vučićev pion, očigledno zadužen u “srpskom svetu” za puštanje probnih balona, kakva je ova „spontana“ inicijativa Kovačevića, provokacijom upućenoj većinskoj Crnoj Gori dokazuje da nije dostojan pozicije čelnog čovjeka Opštine Nikšić, niti bilo koje javne funkcije u našoj državi. 

Nije nepoznato da Kovačević radi isključivo protiv interesa sopstvene i služi interesima tuđe države. Koliko svoju državu mrzi, pokazuje i time što njene simbole otvoreno ne poštuje. 

On očigledno, ni nakon 16 godina,  ne može da prihvati realnost da je Crna Gora, voljom građana, obnovila svoju nezavisnost, a to je činjenica koja je nepromjenljiva. Zato Marku Kovačeviću savjetujemo da ako hoće da se prisajedini sa Srbijom, tu odluku iskazuje i sprovodi na ličnom planu, a ne u funkciji predsjednika Opštine. Široko mu polje, ako želi da živi na nekom drugom mjestu, ionako je u fotelju predsjednika Opštine zalutao, a to dokazuje svakodnevnom demonstracijom nesposobnosti da vodi ovaj grad.
 
Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član