DPS Nikšić: Kovačević, koji drugu zemlju zove svojom maticom, ni ne može slaviti 21. maj

Jeftina manipulacija Marka Kovačevića, predsjednika Opštine Nikšić, kojom je pokušao opravdati to što u našem gradu  nijesu istaknute državne zastave povodom Dana nezavisnosti, vrijeđa zdrav razum i sve građane našeg grada.

Teza da nije imao potrebu istaći zastave, jer, zaboga, on radi svoj posao, na nivou je infantilnih izgovora i neutemeljenih pravdanja svog (ne)činjenja.

To što on navodno nešto radi, pa samim tim nema potrebu da slavi najveći praznik novije crnogorske istorije djeluje podrugljivo, jer svi znamo da je 21. maj 2006. godine za njegove saborce i njega označio kraj njihovim pustim snovima o velikoj Srbiji.

Kovačević, koji je ne tako davno ponizno podnosio izvještaj o svom radu pred Milicom Zavetnicom, je iznio i to da ovu zemlju on ne osjeća kao svoju maticu. Naprotiv, on svojom maticom zove onu državu u koju ide po mišljenje i kojoj polaže račune.

U skladu sa tim sasvim je jasno zašto isti, crnogorske praznike ne doživljava i ne osjeća kao sopstvene. Jedino sto on osjeća u Crnoj Gori jeste želja za nekom od fotelja, funkcionerskom platom u ovoj od njega nepriznatoj zemlji.

U krajnjem, neka bude jasno Kovačeviću i svim njemu sličnima da ne mora se truditi da obuče odijelo radoholika i pomiritelja, jer građani Nikšića poručuju: “Car je go”.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član