DPS Nikšić: Komunalni nered u Nikšiću slika neodgovornog i neposvećenog rada lokalne vlasti

Građani Nikšića, ali i brojne fotografije i snimci na portalima i društvenim mrežama, svjedoče o katastrofalnoj situaciji kada je u pitanju komunalni red u gradu.

Više automobila je parkirano na nikšićkim trotoarima nego na parking mjestima, pa se postavlja opravdano pitanje da li je dolaskom novog načelnika Komunalne policije ista prestala sa radom.

Jedini dokaz da postoji Komunalna policija i njen načelnik jesu nezakonita rješenja koja je izdao, a kojima se već bave nadležne institucije.

Vanpijačna prodaja na svim gradskim ulicama, posebno u Ulici Serdara Šćepana, šalje ružnu sliku iz grada, a ujedno omogućava procvat sive ekonomije, a što je najgore i ugrožava bezbjednost učesnika u saobraćaju.

Izgleda kao da je grad okovan smećem, dok korita rijeka postaju odlagališta za šut i otpad, a divlje deponije redovna pojava.

Sve ovo govori u prilog tome da lokalna vlast u Nikšiću neodgovorno i neposvećeno obavlja poslove koji su im, nažalost, povjereni.

Ovakvo stanje u gradu ogledalo je javašluka u svim oblastima djelovanja lokalne vlasti, a i ujedno i hitan poziv za razrješenje njih, očigledno, nesposobnih.

Opštinski odbor DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član